«Забудьте про суперечки»: в США поставили крапку у скандальному падінні Усика в останньому бою українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
72846
0 голосів
«Забудьте про суперечки»: в США поставили крапку у скандальному падінні Усика в останньому бою українця
Олександр Усик після удару Даніеля Дюбуа. Фото: Getty Images
Коментатор боксу зі США Кріс Меннікс дав прогноз на бій за титул абсолюта у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Експерт Кріс Меннікс поділився очікуваннями від поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Він віддає перевагу українцю.

«Я не можу ставити проти нього після всього, що він зробив. Він не тільки знаходить шляхи до перемоги, але виграє бої начисто. Він нокаутував Тоні Белью, він двічі чисто побив Ентоні Джошуа».

Меннікс не вважає, що остання перемога Усика над Даніелем Дюбуа (22-2, 19 КО) повинна викликати якісь сумніви.

«Забудьте про суперечки про удар нижче пояса з Дюбуа. Він бив британця від початку і до кінця, і ефективно змусив його здатися в тому бою».

Скандальний момент бою Усик – Дюбуа:

На думку Меннікса, що Усик обов'язково знайде підхід і до непереможного раніше Ф’юрі.

«Я розумію, що Ф'юрі великий, один із великих бійців цього покоління, але Усик має бути найкращим суперважком цього покоління. Я вважаю, він покаже виступ гідний цього», – заявив експерт в інтерв’ю ouTube-каналу DAZN Boxing.

  • Усик переміг Дюбуа у серпні минулого року технічним нокаутом у дев’ятому раунді. У п’ятому раунді українець отримав важкий удар, через який довго приходив до тями. Однак рефері не почав відлік, адже кваліфікував удар як такий, що був завданий нижче поясу;
  • Усик володіє поясами WBA, WBO та IBF. В активі Ф’юрі титул WBC. Їхня очна зустріч відбудеться 17 лютого.