«Не зможе перемогти»: промоутер Ломаченка дав категоричний прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
10511
14 голосів
«Не зможе перемогти»: промоутер Ломаченка дав категоричний прогноз на бій Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум поділився думками про майбутній бій за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, назвавши британця фаворитом.

Боб Арум, котрий зазвичай дуже обережний у прогнозах, поділився своїми думками про майбутній двобій за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

«Усик - Ф’юрі – я вірю, що це буде чудовий бій. Це, безперечно, історичний поєдинок. Я завжди думав, що Ф’юрі великий фаворит через його габарити, а його боксерські здібності були б надто важкими для Усика.

Якщо Тайсон буде на висоті. Якщо ми побачимо Ф’юрі, який був в останніх двох боях з Вайлдером та Вайтом, то Усик або будь-який інший надважковаговик не зможе перемогти його, але це справді серйозне припущення. Ми побачимо це 18 травня», – сказав Арум в інтерв'ю  Boxing News 24/7.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.