«Я думаю, що він не зможе його перемогти через це»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2413
0 голосів
«Я думаю, що він не зможе його перемогти через це»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній американський чемпіон у чотирьох вагових категоріях Рой Джонс поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Колишній чемпіон у чотирьох вагових категоріях Рой Джонс поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Ми всі хочемо побачити цей бій. Я не хотів би, щоб перед цим відбувся поєдинок Ф'юрі – Усик, оскільки не хочу, щоб був варіант поразки Тайсона від Олександра перед його боєм з Джошуа. Думаю, зараз Тайсон теж це розуміє. Ф'юрі повернеться до своєї найкращої форми.

Я не думаю, що Усик зможе його перемогти через різницю в габаритах. Однак  якщо Тайсон переможе Усика, світ все одно захоче бачити його бій проти Джошуа», – сказав Джонс в коментарі для Boxing Social.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.