«Тайсон має виграти два бої з Усиком»: промоутер Ф'юрі розповів, чи битиметься британець з Джошуа у цьому році

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
480
0 голосів
«Тайсон має виграти два бої з Усиком»: промоутер Ф'юрі розповів, чи битиметься британець з Джошуа у цьому році
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен поділився думками про потенційний поєдинок між британцем та Ентоні Джошуа у цьому році після бою з Олександром Усиком.

Френк Воррен відверто розповів про шанси на проведення поєдинку між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) та Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) у нинішньому році:

«Тайсон не битиметься з Джошуа цього року. У нас зараз дуже чіткий план – 18-го травня у Ер-Ріяді відбудеться бій між Ф'юрі та Усиком. Той, хто програє в цьому поєдинку, матиме право на реванш. І він точно ним скористається, адже на кону стоять великі гроші.

Переконаний, що після цього ми побачимо бій Ф'юрі – Джошуа. Умовою звісно є те, що Тайсон має виграти два бої з Усиком, а Ентоні повинен надалі перемогти своїх суперників», – заявив Воррен в коментарі для talkSPORT.

Раніше промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн зробив гучну заяву про те, скільки можуть заробити його підопічний та Тайсон Ф’юрі, якщо проведуть між собою довгоочікуваний бій за титул кращого британського надважковаговика.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.