Україна – не росія»: Усик розповів, як готується до поєдинку проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
238
0 голосів
Україна – не росія»: Усик розповів, як готується до поєдинку проти Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Українець Олександр Усик розповів, як готується до бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти британського боксера Тайсона Ф'юрі.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) продовжує підготовку до поєдинку за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

Український боксер розповів, як проводить час у тренувальному таборі:

«Моя підготовка йде добре, мій тренувальний табір не змінився, він продовжується. Моя команда в порядку. Усе гаразд. Я не стежу за інстаграмом, фейсбуком, не дивлюся відео з Тайсоном Ф'юрі. Я сфокусований лише на моїй підготовці, на таборі, на моїй родині та команді. Я думаю, що зараз це погано для мене – це трата часу.

Я читаю книжки, спілкуюся з родиною. Я не знаю, що відбувається поза моїм табором та домом. У мене дві книжки. Перша – це книга з психології, а друга – це книжка Президента України Кучми. Називається «Україна – не росія», – заявив Усик в коментарі для SecondsOut.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.