«Я б на його місці сам бив туди»: промоутер Ф'юрі заявив, що британець знає плани Усика на бій

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
101
0 голосів
«Я б на його місці сам бив туди»: промоутер Ф'юрі заявив, що британець знає плани Усика на бій
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та британцем.

Френк Воррен поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я б на його місці сам бив у розсічення. Звісно, Усик робитиме це. У Ф'юрі були великі розсічення, наприклад, у бою з Валліном, але Тайсон все одно виграв поєдинок. Він має план A, план B і план C. І Ф'юрі, і Усик вміють використовувати недоліки своїх суперників.

Ми вважаємо Усика небезпечним суперником, він справжній боєць. Ф'юрі його все одно нокаутує, але бій буде класним», – заявив Воррен в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.