«Візьму маленький відпочинок та повернуся до тренувань»: Сіренко розповів про плани після переможного бою

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
80
0 голосів
«Візьму маленький відпочинок та повернуся до тренувань»: Сіренко розповів про плани після переможного бою
Владислав Сіренко , фото: Google
Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (20-0, 17 КО) розповів про плани після перемоги над Деоном Ронні Гейлом (5-18-1, 4 КО).

Владислав Сіренко розповів про свої плани після бою з Деоном Ронні Гейлом. Українець нокаутував 40-річного американця.

«Дуже засумував за поєдинками й максимально щасливий повернутися. Стосовно бою можу сказати, що був дуже незручний суперник, тяжко було боксувати з таким. Зробили свої висновки та рухаємось далі, хочу знову повернутися до рингу вже найближчим часом.

Я візьму маленький відпочинок та повернуся до тренувань, хочу щоби цей рік був максимально насичений. Планувати щось важко, однак від себе буду робити все залежне щоби боксувати постійно», – сказав Сіренко в коментарі для LuckyPunch

  • Для Сіренка поєдинок став першим з 18 грудня 2021 року. Тоді під час вечора боксу у Броварах Владислав здолав Андрія Руденка.
  • Український боксер повинен був повернутися в ринг 25 березня 2023-го, але отримав травму, після чого переніс операцію.
  • Сіренко давав ексклюзивне інтерв’ю сайту Sport-express.ua, у якому розповів багато чого цікавого про Олександра Усика, Василя Ломаченка та інших.