«Для Усика гра закінчиться»: катмен Ф'юрі розповів про відновлення британця після розсічення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
5431
1 голос
«Для Усика гра закінчиться»: катмен Ф'юрі розповів про відновлення британця після розсічення
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Хорхе Капетільйо, катмен чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі розповів про відновлення британця від розсічення до поєдинку з Олександром Усиком.

Катмен чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) поділився деталями щодо відновлення боксера після розсічення, яке він отримав під час підготовки до бою з Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Бій відбудеться в травні, тому він повинен повернутися до спарингів через два чи три тижні. Для загоєння потрібно близько 90 днів, але з моменту поранення пройшло 60 днів або більше, тому я впевнений, що при правильному лікуванні він буде готовий до 18 травня.

Незабаром він зможе почати з легких спарингів, нічого складного. Я збираюся зробити акцент на цьому, йому потрібен правильний розмах і таймінг, і якщо вони будуть на місці, то для Олександра Усика гра закінчиться, і Тайсон буде на вершині», – заявив Хорхе Капетільйо в коментарі для Betway.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.