«Не скажу, що обов’язково буде непросто»: тренер Берінчика зробив прогноз на бій між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
72
0 голосів
«Не скажу, що обов’язково буде непросто»: тренер Берінчика зробив прогноз на бій між Усиком та Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Єгор Голуб, тренер українського боксера легкої ваги Дениса Берінчика, поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Тренер українського боксера легкої ваги Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Думаю, що все буде добре. Думаю, Олександр його розбере на запчастини. Головне – щоб Ф'юрі взагалі вийшов на бій. Коли спілкувався з Олександром, він мені сказав, що повірить у цей бій лише тоді, коли без майок вийдуть з Ф’юрі в ринг. І коли там більше нікого не буде – лише вони й рефері. Я вірю у перемогу Олександра. Не скажу, що обов’язково буде непросто.

Олександр – нереальний спортсмен. З добрим і потужним ударом, що б хто не говорив. Цей бій відбудеться за кілька годин до нашого бою. Думаю, що 18 травня – це буде величезне таке свято для України. Хочемо зробити у позитивному значенні цього слова безсонну ніч», – сказав Єгор Голуб в коментарі для vRINGе.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.