«Вірю, що пояс приїде до України»: тренер Берінчика – про очікування від бою українця проти Наваррете

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
133
0 голосів
«Вірю, що пояс приїде до України»: тренер Берінчика – про очікування від бою українця проти Наваррете
Денис Берінчик. Фото: Google
Єгор Голуб, тренер українського боксера легкої ваги Дениса Берінчика, поділився думками про Емануеля Наваррете, з яким відбудеться поєдинок 18 травня.

Тренер українського боксера легкої ваги Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) поділився очікуваннями від поєдинку свого підопічного проти Емануеля Наваррете, з яким відбудеться бій 18 травня:

«Бокс взагалі небезпечний. Наваррете – він такий. Корявенький. Духовитий. Мексиканський стиль боксу. Але у нас є ключі, якими ми можемо підібрати та відкрити замочок. Стиль – робити все для того, щоб перемогти. Не розкриватиму всі карти. А то Наваррете зараз швидко мову вивчить і прочитає інтерв’ю.

Ми його шануємо, але не боїмося. Як кажуть, не такий страшний біс, як його малюють. Ми впевнені у собі. Впевнені у своїх силах. Я впевнений у Денисі. І впевнений у собі. Вірю, що все буде гаразд. Вірю, що пояс приїде до України. Адже Денис цього заслуговує», – сказав Єгор Голуб в коментарі для vRINGе.

  • Останній бій Денис Берінчик провів у серпні 2023 року. Він переміг Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.
  • Українець посідає сьоме місце у рейтингу найкращих боксерів легкого дивізіону за версією IBF.
  • Зазначимо, що Берінчик є срібним призером Олімпійських Ігор 2012 року.
  • 18 травня в Саудівській Аравії також відбудеться бій Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі.