Берінчик міг битися з Наваррете в андеркарді поєдинку Усика: що стало на заваді проведенню бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
184
0 голосів
Берінчик міг битися з Наваррете в андеркарді поєдинку Усика: що стало на заваді проведенню бою
Денис Берінчик. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк розповів про спроби провести поєдинок Денис Берінчик – Емануель Наваррете в андеркарді бою Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

Чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик поб'ється з володарем титулу WBO у другій напівлегкій вазі Емануелем Наваррете 18 травня.

Бій відбудеться у Сан-Дієго (США). На кону стоятиме вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі.

Також 18 травня відбудеться бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Промоутер обох українців Олександр Красюк розповів про спроби провести поєдинок Денис Берінчик – Емануель Наваррете в андеркарді протистояння українця та британця:

«Бій Берінчика мав відбутися 18 травня, а Усика – 17 грудня. Але через відомі обставини бій Усика було перенесено. Єдина доступна дата, яка була, це 18 травня. ESPN вже затвердив цю дату для Top Rank в Сан-Дієго. Вже була підписана арена. Ми пропонували поєдинок Берінчик – Наваррете в андеркард Усик – Ф’юрі, але виразної відповіді не отримали.

Після цього повним ходом пішли на організацію надважливого поєдинку для Дениса у Сан-Дієго. Тому, звичайно, ми робили спроби і розвести їх по датах, і звести в один кард. Але зараз ми маємо те, що маємо», – сказав Красюк в коментарі для каналу ТАЙК МАЙСОН.

  • Переможець бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останній бій Денис Берінчик провів у серпні 2023 року. Він переміг Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.