Усик переможе завдяки дискваліфікації: колишній спаринг-партнер Ф'юрі здивував своїм прогнозом на бій

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
538
0 голосів
Усик переможе завдяки дискваліфікації: колишній спаринг-партнер Ф'юрі здивував своїм прогнозом на бій
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній боксер важкої та надважкої вагової категорії Стів Каннінгем поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній боксер Стів Каннінгем поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я думаю, що Усик переможе Ф’юрі рішенням суддів. Або Ф’юрі буде дискваліфіковано. Йому доведеться нахилятися та лягати на Усика, щоб втомити його – як він це робить зазвичай. Але я думаю, що рефері буде попереджено про це перед боєм командою українця, і Ф’юрі втратить очки за це.

Я думаю, що бій Джошуа проти Ф’юрі має відбутися. Хто виграє? Я не знаю, якщо обидва будуть на піку кондицій. Вони мають чемпіонське мислення. Вони будуть представляти різні небезпеки один для одного», – сказав боксер в коментарі для World Boxing News.

Зазначимо, що Стів Каннінгем був спаринг-партнером «циганського барона» в підготовці до поєдинку, який мав відбутися 17 лютого.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.