«Він завоював славу WBC»: реакція президента Всесвітньої боксерської ради на велику перемогу українця-чемпіона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2669
4 голоси
«Він завоював славу WBC»: реакція президента Всесвітньої боксерської ради на велику перемогу українця-чемпіона
Сергій Богачук, фото: WBN
Президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман вже встиг привітати українського боксера Сергія Богачука, який виграв вакантний титул тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі.

Голова WBC Маурісіо Сулейман привітав Сергія Богачука (24-1, 23 КО), який здобув вакантний титул тимчасового чемпіона у першій середній вазі, здолавши за очками одноголосним рішенням суддів американця Браяна Мендосу.

Сулейман поспілкувався з українцем та його менеджером Томом Леффлером по відеозв’язку, про що повідомив на своїй особистій сторінці в Х.

«Щойно відбулася чудова відеоконференція з нашим новим тимчасовим чемпіоном Богачуком та його промоутером Леффлером. Covid-19 підірвав кар'єру Сергія, але зараз він повернувся на вершину і завоював славу WBC», – підписав пост Сулейман.

  • Нагадаємо, що Богачук спочатку мав битися проти американця Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО) за повноцінний вакантний титул WBC;
  • Через ряд організаційних нюансів той у підсумку зустрівся з австралійцем Тімом Цзю (24-1, 17 КО) і виграв ще й пояс WBO.