«Вважаю його одним із найбільш грамотних спортсменів у боксі»: відомий тренер дав високу оцінку українцю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
74
3 голоси
«Вважаю його одним із найбільш грамотних спортсменів у боксі»: відомий тренер дав високу оцінку українцю
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Колишній головний тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський поділився очікуваннями від бою між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом за звання тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Ексголовний тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua висловився про майбутній бій Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) проти Девіда Бенавідеса (28-0, 24 КО).

Спеціаліст поділився думкою про те, навіщо Гвоздик повернувся у бокс після поразки від Артура Бетербієва.

«Олександр відпочив і хоче повернуться, життя змусило, тягне в бокс. Я схвалюю це рішення. В аматорах він сильно виступав, в «Українських отаманах» добре себе проявив в усіх боях. Я вважаю його одним із найбільш грамотних спортсменів у боксі. Він інтелігент боксу, все бачить і добре читає».

Лоївський заявив, що, звичайно, вболіватиме за Гвоздика.

«Чому зважився на такий бій? Напевно, відчуває, що ще не реалізував свій потенціал. Я за будь-яких обставин за Гвоздика. Я завжди за своїх, за Україну (сміється, – прим. SE)», – заявив Лоївський.

  • Зазначимо, що бій Гвоздика проти Бенавідеса пройде у червні чи липні;
  • Українець програв Бетербієву (20-0, 20 КО) у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.