«Він розуміє, що стоїть на кону»: колишній суперник Усика впевнений, що Ф'юрі буде готовим до бою з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
44
0 голосів
«Він розуміє, що стоїть на кону»: колишній суперник Усика впевнений, що Ф'юрі буде готовим до бою з українцем
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон Тоні Белью поділився думками про підготовку чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі до бою з володарем титулів WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком.

Колишній чемпіон світу Тоні Белью поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я все ще думаю, що Тайсон просто випустив з уваги Френсіса Нганну, давайте будемо чесними, це був свого роду цирк, Ф’юрі просто захопився всім цим. Зараз він у чудовій формі. Тайсон був в останньому бою на настилі, як і в багатьох інших, але він розуміє, що стоїть на кону бою проти Усика.

Ф’юрі розуміє, що може стати першим абсолютним чемпіоном світу з часів Леннокса Льюїса в 1999 році, коли він побив Евандера Холіфілда. Тому Тайсон знає масштаб цієї події та підготується відповідним чином і буде готовим до 18 травня», – сказав Белью в коментары для Boxing Social.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик і Тоні Белью проводили поєдинок у 2018 році. Українець переміг нокаутом у восьмому раунді.