В США пояснили, хто програє бій Гвоздик – Бенавідес: один з боксерів буде нокаутований без шансів на перемогу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6192
4 голоси
В США пояснили, хто програє бій Гвоздик – Бенавідес: один з боксерів буде нокаутований без шансів на перемогу
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Український боксер Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) буде нокаутований Девідом Бенавідесом (28-0, 24 КО) у бою за звання тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі. Так вважають у США.

Оглядач боксу зі США Джей Сотомайор висловився про майбутній бій між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом.

Він підкреслив відповідальність дуелі, зазначивши, що її переможець вийде на тріумфатора пари Артур Бетербієв (20-0, 20 КО) – Дмитро Бівол (22-0, 11 КО), яка зійдеться у протистоянні за звання абсолюта дивізіону.

«Хоча це не той бій, який хотіли б бачити більшість фанів, я думаю, що нам доведеться змиритися з цим. Не вірю, що ми знаємо все, що відбувається за лаштунками, але незалежно від того, як ви це сприймаєте, цей бій викличе більший інтерес. Переможець зійдеться з тріумфатором дуелі Бетербієв – Бівол».

Автор статті ставить на перемогу нокаутом Бенавідеса.

«Виходячи з того, що зробив Бенавідес, і дивлячись на огляди останніх боїв Гвоздика, я вважаю, що Бенавідес зупинить Гвоздика в середніх раундах. Я думаю, що Бенавідес дуже добре проводитиме свої удари, враховуючи, що йому не доведеться більше виснажуватися».

Сотомайор заявив, що вважає шанси українця мінімальними у даному протистоянні.

«Це безпрограшна ситуація для Бенавідеса. Він нокаутує Гвоздика. Він отримає шанс на беззаперечний чемпіонський титул взимку. У Гвоздика є тільки шанс панчера. Він буде доблесним у поразці, але на нього чекає доля, спіткана проти Бетервієва», – йдеться у статті на Boxing News 24.

  • Зазначимо, що бій Гвоздика проти Бенавідеса пройде у червні чи липні;
  • 1 червня Бетербієв та Бівол розіграють пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO;
  • Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.