«Він може стати важливою фігурою»: ексменеджер Кличків назвав боксера, який домінуватиме у надважкій вазі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
967
0 голосів
«Він може стати важливою фігурою»: ексменеджер Кличків назвав боксера, який домінуватиме у надважкій вазі
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній менеджер братів Кличків Берндт Бенте поділився думками щодо потенційного бою між британськими боксерами Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній генеральний директор Klitschko Management Group поділився очікуваннями від потенційного поєдинку між Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Виступ Ей Джея проти Нганну був чудовим. Джеб працював добре, і, на відміну від Ф’юрі, він викрив усі слабкі сторони Нганну. Думаю, що Ей Джей може стати домінуючою фігурою протягом наступних декількох років завдяки тому, що він знову здобув впевненість в собі та має довірчі взаємовідносини із Беном Девісоном.

Ф'юрі занадто недисциплінований і непостійний. Я вважаю, що Тайсон вже пройшов свій пік. З цих причин я прогнозую явну перемогу Ей Джея в можливому поєдинку з Ф’юрі», – сказав Бернд Бенте в коментарі для World Boxing News.

  • Нагадаємо, що Джошуа та Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • У квітні 2017 року Джошуа технічним нокаутом в 11-му раунді здолав іншого українського боксера – Володимира Кличка (64-5, 54 КО).
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.