«Він – чудовий боксер-аматор»: відомий промоутер зробив прогноз на поєдинок Берінчик – Наваррете

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
222
0 голосів
«Він – чудовий боксер-аматор»: відомий промоутер зробив прогноз на поєдинок Берінчик – Наваррете
Денис Берінчик. Фото: Google
Віцепрезидент промоутерської компанії Top Rank Карл Моретті поділився очікуваннями від поєдинку Денис Берінчик – Емануель Наваррете за пояс WBO в легкій вазі.

Віцепрезидент промоутерської компанії Top Rank поділився очікуваннями від поєдинку між Денисом Берінчиком (18-0, 9 КО) та Емануелем Наваррете (38-1-1, 31 КО) за титул WBO в легкій вазі:

«Емануель – досконалий боєць, який є дуже незручним для своїх суперників. Іноді здається, що він робить помилки у рингу, але ніхто не може справитись з таким стилем бою. Наваррете завжди знаходить шлях для перемоги. Берінчик – чудовий боксер-аматор, який нарешті дочекався свого шансу в професіоналах, аби відбоксувати за пояс чемпіона світу.

Бій Наваррете – Берінчик буде цікавим для американської публіки, адже місцеві фанати завжди поважають українських боксерів, а також дуже люблять Емануеля. Я очікую побачити у рингу справжні феєрверки, як і має бути в протистоянні за пояс чемпіона світу», – сказав Моретті в коментарі для Luckypunch.net.

  • Останній бій Денис Берінчик провів у серпні 2023 року. Він переміг Ентоні Їгіта одноголосним рішенням суддів.
  • Українець посідає сьоме місце у рейтингу найкращих боксерів легкого дивізіону за версією IBF.
  • Зазначимо, що Берінчик є срібним призером Олімпійських Ігор 2012 року.
  • 18 травня в Саудівській Аравії також відбудеться бій Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі.