Порада Усику від його колишнього суперника: Белью розповів про слабкі сторони Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1681
1 голос
Порада Усику від його колишнього суперника: Белью розповів про слабкі сторони Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Белью поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, назвавши слабкі сторони британця.

Колишній чемпіон світу Тоні Белью перед поєдинком за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО) розповів про слабкі сторони британського боксера:

«Що стосується технічного боку справи, Тайсон Ф'юрі завжди зазнавав труднощів із нижчими рухливими боксерами і жахливий, коли справа доходить до контрпанчерів. Якщо проти Ф'юрі битися на протиході, він програє. Франсіс Нганну – абсолютний новачок у боксі, коли він зустрічав Ф'юрі ударами на відступах, то створив йому всілякі проблеми.

Нганну завдав Ф'юрі масу неприємностей, і це просто безумство – думати, що людина з боксерським послужним списком 0-0 прийшла туди і довела чемпіона світу у надважкій вазі до абсолютної межі. Деякі люди навіть вважають, що він переміг. З цим не посперечаєшся», – сказав Белью в коментары для Boxing Social.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик і Тоні Белью проводили поєдинок у 2018 році. Українець переміг нокаутом у восьмому раунді.