«Це Усик, і це приваблює»: Шатернікова поділилася думками щодо популярності українського боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
46
0 голосів
«Це Усик, і це приваблює»: Шатернікова поділилася думками щодо популярності українського боксера
Олександр Усик. Фото: Google
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилася думками щодо популярності українського боксера Олександра Усика.

Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України поділилася враженнями щодо людських якостей Олександра Усика:

«Він просто дуже легкий. Він як дитина. У нього немає якихось шаблонних штук. Він абсолютно сучасний, без шаблонів. Усик як відчуває себе саме зараз – таким він буде. Хоче нагрубити – він нагрубить, хоче потанцювати – він потанцює, хоче поспівати чи почитати вірші – він буде це робити.

Це Усик, і це приваблює. Ми ж усі любимо, коли люди такі прості, відкриті, незважаючи на свій статус і кількість грошей у кишені», – сказала Аліна Шатернікова в коментарі для Mixed Zone by Dream Bigger.

  • Українець та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається зустріч у серпні 2023 року з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа. Усик переміг нокаутом у дев'ятому раунді.