Мегашоу з Вайлдером і Хрговичем: топові промоутери готують турнір у Аравії з 10 боксерами чотирьох дивізіонів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1311
2 голоси
Мегашоу з Вайлдером і Хрговичем: топові промоутери готують турнір у Аравії з 10 боксерами чотирьох дивізіонів
Деонтей Вайлдер. Фото: Getty Images
1 червня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) у рамках шоу Артур Бетербієв – Дмитро Бівол пройде турнір 5х5 за участю Деонтея Вайлдера, Філіпа Хрговича, Чжана Чжілея та інших зірок боксу.

Промоутери Едді Хірн та Френк Воррен, а також керівник Головного управління розваг у Саудівській Аравії Туркі Алалших організують турнір 5х5 у рамках шоу Артур Бетербієв – Дмитро Бівол, які зійдуться за звання абсолюта у напівважкій вазі та титули WBA Super, IBO, WBC, IBF та WBO.

Менеджери виставлять по п’ять бійців зі своїх команд. Вони домовилися, що кожен з них обере по два вагові дивізіони, а в якій вазі пройде п’ятий бій вирішить Алалших.

Воррен вибрав хевівейт і середню вагу. Хірн відповів напівлегким та напівважким. Алалших також обрав надважку вагу.

  • Першою парою супертяжів може бути Філіп ХрговичДаніел Дюбуа.
  • Не виключено, що другою стане Деонтей ВайлдерЧжан Чжілей. Оскільки в обох випадках Хірн формально не має жодного відношення ні до Хрговича, ні до Вайлдера, не виключено, що буде проведено інший бій. Наприклад, Ентоні Джошуа (Хірн) – Джозеф Паркер (Воррен).
  • У середній вазі практично, напевно, ми побачимо бій Хамза Шираз (Воррен) – Остін Вільямс (Хірн).
  • У напівважкому дивізіоні – Крейг Річардс (Хірн) – Віллі Хатчінсон (Воррен). Альтернативним варіантом може бути бій Ентоні Ярд (Воррен) – Каллум Сміт (Хірн).

Остаточний склад учасників оприлюднять цього тижня.