Суперник Гвоздика звернувся за допомогою до організатора бою Усика: що просить американський боксер

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1653
1 голос
Суперник Гвоздика звернувся за допомогою до організатора бою Усика: що просить американський боксер
Девід Бенавідес. Фото: Google
Тимчасовий чемпіон WBC у другій середній вазі американець Девід Бенавідес, який у наступному поєдинку зустрінеться з Олександром Гвоздиком, звернувся до Туркі Аль аш-Шейха, голови ради директорів General Entertainment Authority (GEA), з проханням профінансувати бій проти Сауля Альвареса.

Девід Бенавідес не думає про свого наступного суперника Олександра Усика, а шукає варіанти вийти на ринг з Саулем Альваресом.

Такий висновок можна зробити з публікації американського боксера у власних соціальних мережах, де він просить Туркі Аль аш-Шейха, який організовує бій Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі, допомогти з поєдинком проти мексиканця.

«Туркі Аль аш-Шейх, давай влаштуємо найбільший та захоплюючий бій на території Саудівської Аравії. Це буде найбільший поєдинок в історії між мексиканцем і американцем мексиканського походження, і немає кращого місця, ніж Королівство Саудівської Аравії, щоб провести його. Це бій за гордість та славу. Я борюся за велич, а не за гроші». 

Суперник Гвоздика так впевнений у власній перемозі над Альваресом, що у разі поразки готовий пожертвувати своїм гонораром.

«Якщо я не здолаю Канело, то пожертвую свій гонорар будь-якому дитячому благодійному фонду, який вам сподобається. Якщо перемога буде за мною, то я пожертвую величезну суму до фонду голодуючих дітей по всьому світу. Я чемпіон з народу і продовжуватиму боротися з найкращими! Я людина слова!», – написав Бенавідес.