«Хлопці отримають величезні гонорари за ці бої»: промоутер Ф'юрі розповів, коли відбудеться реванш проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
348
2 голоси
«Хлопці отримають величезні гонорари за ці бої»: промоутер Ф'юрі розповів, коли відбудеться реванш проти Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер Тайсона Ф’юрі, розповів про майбутній бій з Олександром Усиком, а також про можливий поєдинок між своїм клієнтом та Ентоні Джошуа.

Френк Воррен розповів про майбутній бій Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) з володарем титулів WBA, WBO, IBF та IBO Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Один з них, точно один бій проти Усика пройде цього року. Ці хлопці отримають величезні гонорари за ці бої. Я абсолютно впевнений, що той, хто програв, активує пункт про реванш через фінансові проблеми».

Промоутер чемпіона WBC у надважкій вазі також заявив про можливий поєдинок між своїм клієнтом та Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО):

«Якщо у березні наступного року Тайсон зробить те, що я думаю, що він зробить, і Ей Джей продовжить перемагати, я впевнений, що це призведе до великого бою», – сказав Воррен в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається зустріч у серпні 2023 року з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа. Усик переміг нокаутом у дев'ятому раунді.