«Це шанс, який не можна втратити»: Хргович заявив, що готовий замінити Усика чи Ф'юрі в їхньому бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
83
0 голосів
«Це шанс, який не можна втратити»: Хргович заявив, що готовий замінити Усика чи Ф'юрі в їхньому бою
Філіп Хргович. Фото: Google
Філіп Хргович готовий замінити Олександр Усика чи Тайсона Ф'юрі в їхньому бою. Хорватський боксер надважкої ваги каже, що це прописано в його контракті.

Хорватський боксер надважкої ваги Філіп Хрговіч (17-0, 14 КО) заявив, що готовий битися проти Олександра Усика (21-0, 14 КО) або Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) 18 травня:

«Це в моєму контракті – бути готовим, якщо хтось вилетить. Я готовий до 18 травня. Я тут, щоб замінити когось. Це погано, тому що я маю готуватись на 18 травня і червень. Це шанс, який не можна втратити», - заявив Хргович в коментарі для True School Sports.

Нагадаємо, що хорватський боксер 1 червня проведе бій проти Данієля Дюбуа із Великобританії.

  • Зазначимо, що саме Данієль Дюбуа був останній суперником Олександра Усика. Наприкінці серпня українець відправив британця в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі буде зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних поєдинків.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.