«Він – найдосконаліший боєць у надважкій вазі»: колишній чемпіон світу назвав переможця бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
10035
6 голосів
«Він – найдосконаліший боєць у надважкій вазі»: колишній чемпіон світу назвав переможця бою Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон Пол Маліньяджі поділився прогнозом на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу у напівсередній ваговій категорії Пол Маліньяджі поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Моїм початковим вибором був Ф'юрі. Мені здається, що він надто великий, і він буде використовувати свою тактику тиску. Мені здається Усик – мабуть, найдосконаліший боєць дивізіону. Але в надважкій вазі розмір точно має значення. І це дійсно ситуація, де, я думаю, Ф'юрі є занадто великим надважковаговиком, і він може створити проблеми для більш вмілого Усика.

Ф'юрі вийде у ринг доводити, хто він. Він така людина, що коли йому потрібно щось довести, то він показує разючий виступ у хорошому для нього сенсі.  Я, як і раніше, впевнений, що Усик – найуміліший надважковаговик у світі. Це моя думка, але ми побачимо 18 травня. Можливо, я не правий», – сказав Маліньяджі в коментарі для Thaboxingvoice.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.