«Чим ближче бій, тим складніше стає вибрати переможця»: Вайт зробив прогноз на поєдинок Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
116
0 голосів
«Чим ближче бій, тим складніше стає вибрати переможця»: Вайт зробив прогноз на поєдинок Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Ділліан Вайт поділився прогнозом на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Колишній претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі Ділліан Вайт (29-3, 19 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Це складний бій. Важкий бій для прогнозу, бо з одного боку буде Ф’юрі, а з іншого – Усик. Олександр пересувається по рингу, нього є сила удару. Усик показував у боях, що він крутий, він може тримати удари. Він показав, що він насправді крутіший за Тайсона Ф’юрі. Усик стійкіший, тому що Тайсон Ф’юрі падав і від слабших ударів.

У Ф'юрі є розмір і розмах рук. Проте Усик точніший боксер, ніж Тайсон. Ф'юрі великий, він незручний, має багато впевненості. Це дуже нелегкий бій для них обох. Я не можу сказати – ось цей виграє, а той програє. Чим ближче бій, тим складніше стає вибрати переможця», – сказав Вайт в коментарі для iFL TV.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.