«Бій зі мною несе більше ризику, ніж винагороди»: колишній суперник Усика порівняв себе з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
146
0 голосів
«Бій зі мною несе більше ризику, ніж винагороди»: колишній суперник Усика порівняв себе з українцем
Майкл Гантер та Олександр Усик. Фото: Google
Американський боксер надважкої ваги Майкл Гантер порівняв себе з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі українцем Олександром Усиком.

Американський боксер надважкої ваги Майкл Гантер (20-1-2, 14 КО) заявив, що він за стилем боксування є схожим на Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«У мене була одна проблема протягом усієї моєї кар’єри - ніхто насправді не хоче битися зі мною, і тому я не можу отримати бій. Поєдинок зі мною несе більший ризик, ніж винагорода за це. Ви можете отримати мільйон доларів за бій зі мною, але чи отримаєте ви ще один після? Тож я думаю, що справа в ризику і в тому, як я б’юся, в моєму стилі.

Я боєць типу Олександра Усика. Я не великий надважковаговик, але я той, хто збирається вкласти вас. Єдина різниця між мною та Усиком у тому, я вважаю, що я можу бити трохи сильніше. Я трохи агресивніший», – сказав Гантер в коментарі для Talksport.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Майкл Гантер у 2017 провели поєдинок за титул чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі. Українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.