«Я не впевнений, чи він зможе це зробити»: британський тренер зробив прогноз на бій Усика та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
757
1 голос
«Я не впевнений, чи він зможе це зробити»: британський тренер зробив прогноз на бій Усика та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський тренер Марк Тіббс поділився прогнозами на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Британський тренер Марк Тіббс поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Тайсон Ф'юрі – феноменальний боксер, і міць з розміром дасть йому перевагу над Олександром Усиком, на мою думку. Тайсон Ф'юрі – дуже хороший боксер. Він буквально влазить у голови людей перед тим, як вони виходять на зважування. Я не впевнений, чи він зможе це зробити з Олександром Усиком.

І під питанням, чи зможе він зробити це з Ентоні Джошуа. Якщо Ентоні Джошуа битиметься, як бився, він, напевно, буде дуже небезпечним проти Тайсона Ф'юрі. Але як я казав, я вірю, що Тайсон та Олександр Усик – чудові боксери», – заявив Марк Тіббс в коментарі для Vringe.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.