«Я не думаю, що бій відбудеться»: колишній чемпіон світу скептично налаштований щодо поєдинку Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
262
1 голос
«Я не думаю, що бій відбудеться»: колишній чемпіон світу скептично налаштований щодо поєдинку Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч вважає, що поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі може не відбутися.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я не думаю, що бій з Усиком відбудеться. Якщо він пройде, то Ф’юрі, мабуть, любить гроші, тому що в нього їх і так достатньо. Йому не треба битися. Якщо він буде боксувати з Усиком, то його поб’ють, якщо тільки я зовсім не помиляюся, і Ф’юрі просто не ставиться до спорту серйозно. Можливо, ви востаннє побачите найкращого Тайсона.

Він може вийти у ринг з Усиком і перемогти його та домінувати над ним, а потім, я сподіваюся, він завершить кар’єру. Але, по-перше, я не думаю, що бій відбудеться. По-друге, якщо це станеться, якщо Ф’юрі не розпалить старе полум’я – його легко перемогти», – заявив Фроч в коментарі для Boxing Scene.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.