Глава UFC відреагував на фіаско Нганну в бою з Джошуа: жорстка заява функціонера

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
467
1 голос
Глава UFC відреагував на фіаско Нганну в бою з Джошуа: жорстка заява функціонера
Дейна Вайт. Фото: Google
Глава UFC Дейна Вайт поставив під сумнів боксерські якості колишнього чемпіона своєї організації Франсіса Нганну після його поразки у бою з Ентоні Джошуа.

Дейна Вайт, який є головою UFC (Абсолютний бійцівський чемпіонат) зізнався, що не дивився бій Ентона Джошуа – Франсіс Нганну, але впевнений, що камерунця мав перемагати нокаутом і Тайсон Ф'юрі, якби британець серйозно підійшов до цього поєдинку.

«Я не дивився бій. Я бачив лише пости про нього у соціальних мережах. Що я думаю про нокаут? Якщо повертатися до бою проти Ф'юрі... 

Якби Ф'юрі готувався до поєдинку належним чином, а не вийшов на нього так, ніби він з'їв Тайсона Ф'юрі, то бій міг би закінчитися аналогічним чином. Послухайте, ви знаєте, як я ставлюся до кросоверів у боксі, і як вони закінчуються. Ось і все», – заявив Вайт у коментарі Ringside24.

Нагадаємо, що у ніч на 9 березня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшов великий вечір боксу під назвою «Нокаутний хаос» (Knockout Chaos). У головному поєдинку шоу Джошуа нокаутував Нганну у другому раунді.