Український боксер надважкої ваги розповів про бажаних суперників: з ким хоче битися Сіренко

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
159
0 голосів
Український боксер надважкої ваги розповів про бажаних суперників: з ким хоче битися Сіренко
Владислав Сіренко. Фото: Google
Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко розповів про бажаних суперників, згадавши про зіркових надважковаговиків Деонтея Вайлдера та Ентоні Джошуа.

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (19-0, 16 КО) в ексклюзивному інтерв'ю для sport-express.ua поділився планами щодо майбутніх поєдинків:

«У мене вже було кілька дуже непоганих варіантів, але до підписання контрактів на бої справа так і не дійшла. Мені найголовніше – знову повернутися у ринг і провести один чи два поєдинки, розминочні, скажімо так. А потім вже і пропозиції будуть більш гучними. Я хотів би боксувати з найкращими – Деонтеєм Вайлдером чи Ентоні Джошуа, наприклад.

Однак варто розуміти, що конкуренція у хевівейті шалена. Доволі жваво відбуваються зміни в рейтингу топ-15. Хочеться нарешті випробувати себе і свої сили проти топового бійця. Поки немає сенсу загадувати, що от саме з цим би я хотів побитися. Але крок за кроком ми будемо рухатися до топового бою».

Нагадаємо, що бій українця з американцем Деоном Ронні Хейлом було зірвано в останній момент.

  • Владислав Сіренко востаннє бився 18 грудня 2021 року у Броварах. Тоді він технічним нокаутом у шостому раунді здолав свого земляка Андрія Руденка (35-7, 21 КО).
  • Українець мав повернутися у ринг 25 березня 2023 року, однак отримав травму та був прооперований.