Один з кращих панчерів в історії і невдаха хевівейту: в Британії назвали ідеальний бій андеркарту Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5860
3 голоси
Один з кращих панчерів в історії і невдаха хевівейту: в Британії назвали ідеальний бій андеркарту Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Британський коментатор Стів Банс вважає, в андеркарті бою Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті можна було б провести матч Франсіс Нганну – Деонтей Вайлдер.

Коментатор Стів Банс відреагував на поразку Франсіса Нганну (0-2) нокаутом в другому раунді від Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), що трапилася восьмого березня в Саудівській Аравії.

«Насправді мені було шкода Нганну. Перший нокдаун був ідеальним. Другий був блискучим, а третій і останній – нищівним. Це показало, на що ти здатен, коли б'єшся з таким хлопцем. Коли ти б'єшся з вишколеним бійцем, це те, що ти отримуєш».

Експерт вважає, що камерунець перейшов у бокс з UFC через гроші і зізнався, що хотів би побачити у рамках шоу Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО) матч між Франсісом та Деонтеєм Вайлдером.

«Я думаю, що він робить це через гроші. Він може заробити тут цілий статок. Як щодо Нганну та Вайлдера в андеркарті бою Ф'юрі та Усика? Він знаходиться в одному великому нокауті від того, щоб знову кричати про Ф'юрі», – сказав Банс про Нганну для iFL TV.

  • У своєму першому поєдинку у професійному боксі Франсіс програв за очками роздільним рішенням суддів саме Ф’юрі;
  • Вайлдер (43-3-1, 42 КО) у своєму останньому поєдинку в грудні 2023 року за очками одноголосним рішенням суддів програв Джозефу Паркеру (35-3, 23 КО);
  • Матч між чемпіоном WBС Ф’юрі та володарем титулів WBA, WBO та IBF Усиком відбудеться 18 травня.