«Він став мені немов брат»: тимчасовий чемпіон WBO у суперважкій вазі назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1987
0 голосів
«Він став мені немов брат»: тимчасовий чемпіон WBO у суперважкій вазі назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі
Джозеф Паркер. Фото: Google
Джозеф Паркер поділився очікуваннями від бою чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Джозеф Паркер (35-3, 23 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Ф'юрі переможе Усика, і після цього я, як претендент по лінії WBO, можу розраховувати на бій з Ф'юрі. Тайсон – мій друг? Так, але цей поєдинок змінить наші життя. Я вдячний Ф'юрі за постійну дружню підтримку, він став мені немов брат.

Вірю, що Ф'юрі – найкращий супертяж, і якщо після його перемоги над Усиком мені випаде шанс битися з ним, то ми це обговоримо і все буде гаразд», – сказав Паркер в коментарі для Boxingnews 24.

У головному поєдинку вечора бокса в Ер Ріяді Джозеф Паркер з Нової Зеландії за очками переміг Чжана Чжілея з Китаю і завоював пояс тимчасового чемпіона WBO у суперважкій вазі.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.