«Буде легкою здобиччю»: непереможний супертяж дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1770
2 голоси
«Буде легкою здобиччю»: непереможний супертяж дав прогноз на бій Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український суперважковаговик, який ще не програвав, Владислав Сіренко поділився думками щодо поєдинку за титул абсолюту між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Владислав Сіренко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua відзначив, що Олександр Усик якісно підготується до сутички з Тайсоном Ф’юрі.

«Робити прогнози на цей бій максимально складно, хоча читати доводиться їх кожного дня. Перевага Усика над Ф’юрі, як на мене, у його максимально професійному підході до боксу і його ментальній стійкості. Я впевнений, що він підготується до бою з Тайсоном якісно, наскільки це можливо взагалі».

Українець вважає, що наш чемпіон має психологічну перевагу над британцем, що може зіграти вирішальну роль у поєдинку.

«А чи буде Ф’юрі так само вкалувати у своєму кемпі? Невідомо. І психологічно, є такі відчуття, що він не зовсім стабільний. Тобто, якщо Ф’юрі не підготується на сто і один відсоток до бою з Усиком і фізично і ментально, то він буде легкою здобиччю для Олександра».

Також Владислав заявив, що габарити Тайсона дійсно можуть стати проблемою для Олександра.

«В іншому випадку, перемогти його буде максимально складно. Він просто величезний. Як вийти з ним на дистанцію, розхитати, нокаутувати… Питань більше ніж відповідей», – сказав Сіренко.

Нагадаємо, що Усик та Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.