«Його перемога підвищить моє резюме»: Гвоздик зізнався, за якого росіянина вболіватиме в бою Бетербієв – Бівол

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
510
3 голоси
«Його перемога підвищить моє резюме»: Гвоздик зізнався, за якого росіянина вболіватиме в бою Бетербієв – Бівол
Олександр Гвоздик. Фото: Boxing Scene
Український боксер Олександр Гвоздик розповів, за кого вболіватиме у протистоянні між росіянином Артуром Бетербієвим, який виступає за Канаду та його земляком уродженцем Киргизії Дмитром Біволом.

Боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) розповів, за кого вболіватиме у парі Артур Бетербієв (20-0, 20 КО) – Дмитро Бівол (22-0, 11 КО), яка зійдеться у протистоянні за звання абсолюта дивізіону.

«Вболіватиму за Бетербієва. Але тільки з тієї причини, що він мене переміг. І автоматично його перемога над Біволом підвищує моє резюме. Тільки через це. Якихось особистих симпатій до Бівола чи Бетербієва, чи навпаки, якоїсь неприязні, у мене немає. Мені все одно. Лише спортивна призма».

Боксер оцінив шанси бійців, підкресливши, що Бетербієв є старшим за Бівола (39 та 33 роки відповідно).

«Бетербієв постарів. Але, як на мене, все ще досить сильний. Це цікавий бій. Думаю, що шанси 50/50. Трохи схиляюся на користь Бетербієва. Але головне, щоб вирішальну роль не відіграв вік. Може, він уже й не колишній. Але мені здається, що він ще дуже сильний», – сказав Гвоздик в інтерв’ю vRINGe.

  • Нагадаємо, що Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF;
  • 1 червня у бою Бівола та Бетербієва будуть розіграні пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO;
  • 15 червня Гвоздик протистоятиме Девіду Бенавідесу (28-0, 24 КО) за звання тимчасового чемпіона WBC.