Гвоздик назвав справжню причину своєї поразки від Бетербієва: українець відмовився від своїх минулих слів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
14673
2 голоси
Гвоздик назвав справжню причину своєї поразки від Бетербієва: українець відмовився від своїх минулих слів
Артур Бетербієв та Олександр Гвоздик. Фото: Boxingscene
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) пригадав свою поразку від канадця російського походження Артура Бетербієва (20-0, 20 КО). Боєць пояснив причину фіаско.

Боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик прокоментував поразку від канадця російського походження Артура Бетербієва у об'єднавчому бою за титули IBF і WBC. Українець раніше заявляв, що не був повністю готовий до матчу. Однак тепер зізнався, що це була спроба виправдати себе.

«Не виключено, що я був готовий не на 100%, а на 200%. Можливо, просто Бетербієв виявився дуже сильним. Я розповідаю про свої враження. Про те, що і як я відчував у ситуації, що склалася. Не виключено, що це мої виправдання».

Гвоздик спробував пояснити, чому заявляв подібне.

«Не виключено, що мені так просто здалося. Не виключено, що це моє его говорило мені: «Слухай, ти мусиш говорити всім, що це не твоя провина. Ти маєш говорити всім, що просто не був готовий», – сказав боксер в інтерв’ю vRINGe.

  • Нагадаємо, що Гвоздик поступився Бетербієву технічним нокаутом у десятому раунді в жовтні 2019 року. Українець у тій зустрічі втратив пояс WBC;
  • 15 червня Гвоздик у поєдинку з американцем Девідом Бенавідесом (28-0, 24 КО) зійдеться за звання тимчасового чемпіона WBC.