«Навіщо проводити цей поєдинок?»: промоутер Джошуа не розуміє майбутнього суперника Гвоздика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
333
1 голос
«Навіщо проводити цей поєдинок?»: промоутер Джошуа не розуміє майбутнього суперника Гвоздика
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Фото: Google
Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн поділився думками про майбутній поєдинок між українцем Олександром Гвоздиком і Девідом Бенавідесом.

Едді Хірн дав зрозуміти, що вважає, що Олександр Гвоздик не настільки гучне ім’я у сучасному боксі, щоб заради поєдинку з ним Девіду Бенавідесу змінуювати вагову категорію.

«Це найдивніший бій, який я коли-небудь бачив. Навіщо проводити цей поєдинок? Послухайте, Гвоздик - дуже хороший боєць, але що робить Бенавідес? Він піднімається в напівважку вагу? Щойно Девід перейде в напівважкий дивізіон, він може більше не повернутися», – сказав Хірн у коментарі FightHype.

  • Поєдинок Гвоздика проти Бенавідеса за вакантний тимчасовий пояс WBC відбудеться 15 червня.
  • Переможець цього бою стане претендентом на бій проти тріумфатора пари Дмитро Бівол – Артур Бетербієв, де буде розіграно звання абсолюта. Їхній матч запланований на 1 червня.
  • Свій останній бій Бенавідес провів у листопаді минулого року. Його суперник зі США Андраде Деметріус відмовився від продовження поєдинку після шостого раунду. Так Бенавідес вдруге захистив свій тимчасовий титул WBC у суперсередній вазі.
  • Українець попередній поєдинок проводив у вересні минулого року проти бразильця Ісаака Родрігеса, якого він здолав нокаутом у другому раунді.