«Заради моїх егоїстичних мотивів»: Джошуа розповів, за кого вболіватиме в бою між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
382
0 голосів
«Заради моїх егоїстичних мотивів»: Джошуа розповів, за кого вболіватиме в бою між Усиком та Ф'юрі
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Британський боксер Ентоні Джошуа поділився прогнозом на бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за бій абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Усик переможе. Не знаю, чи завжди я так казав, але я вважаю, що Усик здобуде перемогу. Мабуть, якщо говорити логічно, то вболівати буду за Ф’юрі. Тому що це більший бій, якщо він потім зустрінеться зі мною.

Якщо Тайсон переможе, це буде більший поєдинок для мене, але це єдина причина, чому я назвав Ф’юрі. Заради моїх егоїстичних мотивів», – сказав Джошуа в коментарі для iFL TV.

  • Український боксер вже двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Поєдинок між Ентоні Джошуа та Франсісом Нганну відбудеться 8 березня в Саудівській Аравії.