«Чесно кажучи, це нісенітниця»: брат Ф'юрі прокоментував розсічення британця перед боєм з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
322
0 голосів
«Чесно кажучи, це нісенітниця»: брат Ф'юрі прокоментував розсічення британця перед боєм з Усиком
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Роман Ф’юрі, британський боксер та брат володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі, не думає, що Тайсон спеціально травмувався перед поєдинком проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика.

Британський боксер Роман Ф’юрі прокоментував розсічення свого брата Тайсона Ф’юрі під час підготовки до бою проти Олександра Усика:

«Чесно кажучи, це нісенітниця. Тайсон ніколи б цього не зробив. Ніхто б з нашої родини так не вчинив. Ми надто поважаємо те, чим займаємося. Це просто один із нещасних випадків, які відбуваються. Ви всі бачили відео. Усику не пощастило, але Тайсон був готовий, він був сфокусований. Це був найкращий Тайсон, якого я бачив за довгий час.

Я впевнений, що це буде один із найкращих виступів Тайсона, тому що настав час, коли йому потрібно виступити найкращим чином. Він щоразу проявляв себе, коли його притискали спиною до стінки», – сказав Роман Ф’юрі в коментарі для Boxing Social.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.