«Вибухова сила знищує будь-кого»: колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
801
0 голосів
«Вибухова сила знищує будь-кого»: колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс зробив прогноз на бій між володарем пояса WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі і чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Рой Джонс поділився очікуваннями від поєдинку за бій абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Мені подобаються обидва хлопці. Це складний для оцінки бій. Якщо Тайсон Ф'юрі вийде і не буде голодним, як у бою з Франсісом Нганну, то Усик точно його переможе. Але якщо він голодний, то хороший великий хлопець зазвичай перемагає хорошого маленького хлопця.

Він не надто малий для Ф'юрі. Коли ти дуже вибуховий, немає різниці, якого ти розміру. Вибухова сила знищує будь-кого. Усик хороший і сильний, але він не вибуховий», – сказав колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах в коментарі для Boxing Scene.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.