Один з найкрутіших боксерів світу зізнався, що він вчиться у двох українських бійців: ким захоплюється чемпіон

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2736
4 голоси
Один з найкрутіших боксерів світу зізнався, що він вчиться у двох українських бійців: ким захоплюється чемпіон
Олександр Усик та Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Американський боксер Девід Бенавідес (28-0, 24 КО), який є майбутнім суперником українця Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО), зізнався, що захоплюється Олександром Усиком та Василем Ломаченком.

Тимчасовий чемпіон WBC у суперсередній вазі Девід Бенавідес, який битиметься з Олександром Гвоздиком, розповів, за боями яких колег він спостерігає, аби навчатися чомусь новому.

Спортсмен виокремив Флойда Мейвезера.

«Я дивлюсь Флойда Мейвезера. Чому його? Тому що він все робить технічно добре. Подивлюсь  і просто практикую його рух. Просто практикуєш, як він це робив, і доводиш рух до ідеалу. Мені подобається Мейвезер, його захист. Технічно він робить все добре».

Також Бенавідес назвав ще ряд боксерів, якості яких йому подобаються. Серед його переліку опинилися й українці Олександр Усик та Василь Ломаченко.

«Завзятість та атака – це Роберто Дюран. Ще Шугар Рей Леонард, Оскар Де Ла Хойя з його джебом, Джеймс Тоні з його захистом, Ломаченко з його кутами, дивлюся Усика за його кути. Девін Хейні також вправний та технічний», – сказав Бенавідес в інтерв’ю YouTube-каналу «210 Boxing TV».

  • Зазначимо, що Бенавідес та Гвоздик битимуться за вакантний тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі;
  • Матч пройде 15 червня.