Гвоздику приготуватися: Бенавідес розповів, чому він погодився битися з українцем і що він з ним зробить

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2380
3 голоси
Гвоздику приготуватися: Бенавідес розповів, чому він погодився битися з українцем і що він з ним зробить
Олександр Гвоздик і Давид Бенавідес. Колаж: WBC
Тимчасовий чемпіон WBC у суперсередній вазі Девід Бенавідес (28-0, 24 КО) пояснив, чому вирішив не чекати бою проти абсолюта дивізіону Канело Альвареса (60-2-2, 39 КО), а піднятися у напівважку категорію для протистояння з Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО).

Американський боксер Девід Бенавідес розповів, чому вирішив не чекати поєдинку із Канело Альваресом, а піднятися у напівважкий дивізіон для бою проти Олександра Гвоздика.

«Я вже дуже давно хотів піднятися в 79,4 кг. Я претендент номер один для бою за WBC титул вже три роки. РBC, Ел Хеймон та мій менеджер вели переговори, і Канело не показав жодного інтересу побитися зі мною. Я не сидітиму і чекатиму Канело. Є й інші вагові категорії, які потрібно завоювати».

Бенавідес підкреслив, що чудово розуміє перспективу у випадку перемоги над Гвоздиком вийти на переможця пари Дмитро Бівол – Артур Бетербієв, які розіграють звання абсолюта.

«Тріумфатор нашого бою візьме тимчасовий титул WBC і це поставить тебе на перше місце для переможця бою Бівол – Бетербієв. Президент WBC Маурісіо Сулейман говорив, що якщо Канело не захоче зі мною битися й у вересні, то вони позбавлять його титулу. Побачимо».

Боксер також відповів, чи знав він, що Едді Рейносо з команди Канело тренує Гвоздика.

«Ні, цього я не знав. Я бачив, що Гвоздик тренується із командою Канело, але це все, що я знаю. Якщо я зможу дістатися Канело, побивши всіх з його команди… Ми ось впоралися з Рональдом Еллісом і тепер збираємося це зробити з Олександром», – заявив Бенавідес в інтерв’ю YouTube-каналу ThaBoxingVoice.

Також Давид запевнив, що він усвідомлює силу Гвоздика.

«Це точно важкий бій, це нелегкий поєдинок. У хлопця всього лише одна поразка Бетербієву, і він побив Адоніса Стівенсона. Ми повинні бути сфокусовані на цьому поєдинку. Що буде далі – не знаю. Ми будемо робити один крок за раз. Виграємо цей бій, а потім побачимо, що там буде далі».

  • Бій Гвоздика проти Бенавідеса має відбутись в червні або липні 2024 року;
  • У матчі буде розіграно тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.