«Йому буде не так легко, як це може здатися»: колишній тренер Джошуа зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
186
0 голосів
«Йому буде не так легко, як це може здатися»: колишній тренер Джошуа зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Анхель Фернандес, колишній тренер Ентоні Джошуа, поділився очікуваннями від бою чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.

Колишній тренер Ентоні Джошуа поділився очікуваннями від поєдинку за бій абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Ф'юрі – від природи чудовий боєць, цього в нього не відняти, але я думаю, що виграє Усик. У Олександра прекрасна, дуже розумна команда, вони підготують його належним чином. Думаю, для Ф'юрі буде не так легко, як це може здатися на телеекрані, схопити Усика, боротися, навалитися на нього усією своєю вагою, перебити його джебом.

Усик будуватиме свою тактику з акцентом на роботі саме по розсіченню. На його місці я так би і зробив. Зрештою, бій – це бій, і ти завжди намагаєшся знайти у суперника слабкі місця та використати це, щоб здобути перемогу», – сказав Анхель Фернандес в коментарі для talkSPORT.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.