«Ситуація абсолютно робоча»: ексчемпіон світу з росії закликав дискваліфікувати Усика після бою з Дюбуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1228
0 голосів
«Ситуація абсолютно робоча»: ексчемпіон світу з росії закликав дискваліфікувати Усика після бою з Дюбуа
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у важкій вазі Григорій Дрозд прокоментував хід поєдинку між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Даніелем Дюбуа (19-2, 18 КО).

Олександр Усик у скандальному поєдинку переміг Даніеля Дюбуа 26 серпня. Проте даний бій все ще продовжують обговорювати.

Григорій Дрозд відзначився абсурдним твердженням, коли заявив, що наш чемпіон даремно корчився від болю після скандального удару британця нижче пояса.

«У гумку бити не можна, але це ситуація абсолютно робоча, це було не порушення. Те, що він скорчився, це, напевно, було даремно. 

Потрібно було бути суворішим. Якщо Усик не хотів боксувати, його потрібно було дискваліфікувати, і все», — сказав росіянин у коментарі Чемпионат.com.  

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. Загалом же Даніель пропустив від українця 88 ударів по корпусу та в голову.
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.