«Знову почалися перемови щодо їх бою»: директор команди Усика оцінив можливість поєдинку українця з Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
620
0 голосів
«Знову почалися перемови щодо їх бою»: директор команди Усика оцінив можливість поєдинку українця з Ф’юрі
Сергій Лапін та Олександр Усик. Фото: K2 Promotions
Директор команди Олександра Усика Сергій Лапін заговорив про перемовини з Тайсоном Ф’юрі щодо бою боксерів у січні та водночас висміяв британця через бій з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.

Сергій Лапін, який є директором команди Олександра Усика, поділився думками щодо бою українця з Даніелем Дюбуа:

«Через кілька раундів після удару нижче пояса, це дійсно потрібно обговорювати у їхньому бою, Дюбуа знову впав на коліно, як у поєдинку з Джо Джойсом. Він знову здався і здаватиметься у майбутньому».

Він розповів, що потрібно Даніелю, щоб гідно триматися в бою:

«Дюбуа – великий хлопець, він має удар, але щоб стати чемпіоном, потрібно більше. Даніелю не вистачає менталітету, щоб бути чемпіоном. Прикладом цього є те, що він здається, а потім скаржиться після бою».

Лапін також висміяв той факт, що замість Усика в опоненти Тайсон Ф’юрі обрав ексчемпіона UFC Френсіса Нганну:

«Але Дюбуа хоча б погодився битися, на відміну від Ф’юрі. Його більше хвилює статус зірки Netflix, ніж захист титулу WBC. Усик – найкращий боєць цього покоління, і він хоче це довести». 

Втім, у інтерв’ю порталу Вritishboxingnews директор команди Усика заговорив про можливість бою боксерів:

«Знову почались переговори щодо їхнього бою в Саудівській Аравії в січні, але коли справа стосується Ф’юрі, не ставте своє життя на те, що це станеться»

  • Раніше Тайсон намагався висміяти Усика через суперечливий епізод у п'ятому раунді бою з Дюбуа, коли британець завдав українцю удар в пах.
  • Українець прагне провести бой із Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі, однак той поки уникає поєдинку, ставлячи щоразу все вищі фінансові умови.
  • Бій Тайсона та Нганни пройде 28 жовтня.