Одного з боксерів чекає розчарування: колишній тренер Гвоздика пояснив, хто виграє бій українця з Бенавідесом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2933
2 голоси
Одного з боксерів чекає розчарування: колишній тренер Гвоздика пояснив, хто виграє бій українця з Бенавідесом
Олександр Гвоздик і Давид Бенавідес. Колаж: WBC
Колишній тренер Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) – Тедді Атлас – дав прогноз на бій українця проти Девіда Бенавідеса (28-0, 24 КО) за тимчасовий титул WBC у напівважкій вазі.

Екстренер Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) – Тедді Атлас – поділився думками про майбутній матч українця із Девідом Бенавідесом. Він ставить на свого експідопічного.

«Гвоздик узяв паузу на кілька років, щоб обдумати все, щоб сформувати певні висновки, щоб повернутися. І вважаю, що він небезпечний боєць. Я думаю, він поб'є Бенавідеса».

Експерт зазначив, у чому саме буде перевага Гвоздика над суперником.

«У Бенавідеса є стрижень бійця, він агресивний, сильний. Але я не знаю, чи він знає, на який ризик він іде. Гвоздик просто більший. Ще раз, це хлопець, який був чемпіоном світу, хлопець, який захищав свій титул, хлопець, який програв лише Артуру Бетербієву, хоч і вигравав поєдинок».

Атлас розповів про те, як на, на його думку, проходитиме матч. При цьому фахівець зазначив, що якщо американець погано підготується до зустрічі з українцем, то його чекатиме «гірке розчарування».

«Впевнений, що Девід буде підготовлений, бо вийде проти хлопця, який атакуватиме, коли він йтиме вперед. Який також може місцями змусити його задкувати та використовувати ноги для підбирання правильних кутів, створювання пасток», – сказав Атлас в ефірі YouTube-каналу THE FIGHT with Teddy Atlas.

  • Зазначимо, що бій Гвоздика проти Бенавідеса має відбутись в червні або липні 2024 року;
  • Гвоздик поступився Бетербієву технічним нокаутом у десятому раунді у жовтні 2019 року. Тоді він втратив пояс WBC, а канадець російського походження захистив титул IBF.