Красюк згадав про удар Дюбуа нижче поясу: промоутер Усика розповів, що тоді сказала дружина українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
7231
2 голоси
Красюк згадав про удар Дюбуа нижче поясу: промоутер Усика розповів, що тоді сказала дружина українця
Олександр та Катерина Усики. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, впевнений, що удар Даніеля Дюбуа у серпневому поєдинку був нижче поясу.

Промоутер Олександра Усик Олександр Усик пригадав момент з ударом Даніеля Дюбуа нижче поясу українського боксера:

«Це був удар нижче поясу. У нас є декілька експертів, які уважно дивилися бій, і ми нарахували 20 ударів нижче поясу за весь поєдинок. За правилами, якщо бійцю завдали удару нижче поясу, навмисний чи ненавмисний, рефері може дати йому до п'яти хвилин. Всі казали, що Усик не встав би, але звідки ви знаєте?

Дружина Усика кричала йому після цього: «Вибий з нього все лайно». Олександр взяв на відновлення усього чотири хвилини, чому не п'ять? Він не зробив цього, бо бачив, що його суперник теж відпочиває. Він відновився, повернувся і нокаутував хлопця», – сказав Красюк в коментарі для talkSPORT.

  • Бій Олександр Усик – Даніель Дюбуа завершився у дев’ятому раунді. Українець переміг технічним нокаутом.
  • Українець вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.