«Додаткові арбітри – плюс для нього»: президент WBC вважає, що на бій Усик – Ф’юрі треба збільшити кількість суддів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
153
0 голосів
«Додаткові арбітри – плюс для нього»: президент WBC вважає, що на бій Усик – Ф’юрі треба збільшити кількість суддів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Президент WBC Ukraine Микола Ковальчук дав свій прогноз на майбутній бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Президент WBC Ukraine поділився думками про потенційне суддівство в поєдинку за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Вважаю, що в цьому бою загострення пристрастей буде просто божевільне. Це два технічні боксери. Два хитрих боксери. Обидва класно рухаються. Ми десь припускаємо, що цей бій цілком може пройти всі 12 раундів. Хотілося б, щоб суддів було більше. Я зараз говорю як українець, як уболівальник Усика, а не як представник WBC.

Додаткові судді для Олександра – це плюс. Більша кількість суддів – це плюс саме для Усика. Тому що особисто я вважаю, що Олександр на дві голови вищий за Ф’юрі в технічному плані. Це моя суб’єктивна думка», – заявив Микола Ковальчук в коментарі для сайту vRINGe.

Раніше голова української організації WBC також поділився думками про переможця у майбутньому поєдинку за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.