«Засуджую його поведінку»: український ексчемпіон світу розкритикував Ломаченка, згадавши про Усика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1239
1 голос
«Засуджую його поведінку»: український ексчемпіон світу розкритикував Ломаченка, згадавши про Усика
Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій середній вазі Сергій Дзінзірук засудив мовчання щодо війни в Україні ексчемпіона світу у двох дивізіонах Василя Ломаченка.

Сергій Дзінзірук (37-2, 34 КО), який з перших днів повномасштабного вторгнення російсько-окупаційних військ на землю нашої держави, захищає територіальну цілісність Україну, засудив тотальне мовчання щодо злочинів росіян Василя Ломаченка (17-3, 11 КО).

«Для мене Ломаченко - персона нон грата. Засуджую його поведінку під час війни. Радий, що не маю до нього жодного відношення».

Натомість з кумом Ломаченка Олександром Усиком Дзінзірук сміливо б пішов у розвідку, як-то кажуть.

У Сергія спитали, кого б він взяв у свою команду зі співвітчизників-боксерів аби довелося битися з росіянами стінка на стінку і чемпіону світу у надважкому дивізіоні Усику, знайшлося місце в списку обраних.

«Відібрав би найкращих. Усика, чия поведінка під час війни стала гарним прикладом для багатьох. Віталія та Володимира Кличків.

Своїх друзів, ексчемпіонів світу Андрія Котельника та Юру Нужненка», –  розповів Дзінзірук в інтерв'ю Сhampion.

  • Сергій Дзінзірук став чемпіоном світу за версією WBO в першій середній вазі в грудні 2005 року, перемігши Даніеля Сантоса. За підсумками 12 раундів всі судді віддали перемогу українцю з рахунком 115-112.
  • 12 травня Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) проведе бій проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс чемпіона світу по версії IBF у легкій вазі.