«Не думаю, що вони допустять таку людину»: президент WBC Ukraine – про суддівство поєдинку між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2270
3 голоси
«Не думаю, що вони допустять таку людину»: президент WBC Ukraine – про суддівство поєдинку між Усиком та Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Президент WBC Ukraine Микола Ковальчук поділився думками про суддівство у майбутньому поєдинку за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Президент WBC Ukraine поділився думками про потенційне упереджене суддівство в поєдинку за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Впевнений, що буде гідний рефері. Не думаю, що вони допустять до обслуговування бою людину, яка може мати якусь там упередженість. І навіть більше. Останнім часом дуже багато британців змінили своє ставлення до Ф'юрі. І тут навіть не дуже зрозуміло, якщо раптом обслуговуватиме бій співвітчизник, то він зіграє за тебе чи проти.

Британські фани боксу – це ті, хто цінує цей вид спорту за хоробрість, за мужність, за відвагу. Знаю багатьох уболівальників боксу з Британії, котрі відверто розчарувалися в Тайсоні. Настільки, що зараз вони на боці українця, а не Ф'юрі», – сказав Ковальчук в коментарі для vRINGe.

Зазначимо, що попередні вечори боксу в Ер-Ріяді обслуговувала Британська боксерська рада.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.